Detenen sota la llei antiterrorista una companya de Sarrià de Ter (Girona)

La matinada del dia 7 de febrer va ser detinguda a Girona una noia de Sarrià de Ter sota la llei antiterrorista; l’operació s’emmarca dins la dinàmica repressiva contra els moviments socials. L’operació fou efectuada pels Mossos d’Esquadra en compliment d’una ordre del jutjat d’instrucció de l’Audiència Nacional espanyola; essent només una altra mostra més de l’arbitrarietat de la justícia a les mans de l’Audiència Nacional, el Ministeri de l’Interior i la Conselleria de l’Interior (ara a les mans d’Iniciativa per Catalunya). S’intueix que segurament el motiu de la seva detenció fou la seva participació en la campanya de suport i solidaritat a en Joan Surroche un altre noi de Sarrià de Ter, el qual l’Estat italià reclama la seva extradició per la seva vinculació amb grups anarquistes.

Font: http://elsud.org

LES CONCENTRACIONS DE SUPORT

Unes 300 persones a la concentració per la llibertat de la Núria detinguda sota la llei antiterrorista a Girona Durant al matí d’avui dijous, unes quantes persones, familiars, amics i solidaris, s’han trobat davant la comissaria dels mossos d’esquadra de zona franca de Barcelona per donar suport a la Núria.

La concentració d’aquest vespre a Girona ha sigut molt emotiva i ha aplegat més de 300 persones per mostrar el suport a la Núria, denunciar el muntatge policial que està patint i per exigir la seva llibertat immediata. Uns muntatges impunement dissenyats per aquest cos repressor de la Generalitat en aquests moments en mans d’Iniciativa-Verds. Amb l’únic objectiu de criminalitzar i fer callar el moviment anarquista i els moviments socials combatius.

La concentració s’ha convocat a les set de la tarda davant la seu d’aquest partit per evidenciar la seva enorme hipocresia, ràpidament s’ha pogut tallar el trànsit de la carretera Barcelona i continuar amb més força. Un cop més la Conselleria d’Interior ens mostra la seva cara real; repressió, control, ordre, muntatges i lleis antiterroristes pròpies de règims feixistes. No han faltat les identificacions i escorcolls a diverses persones per part dels mossos de Saura a l’inici i al final de la concentració. Familiars de la Núria han agraït la presència i solidaritat de tothom, han remarcat que la Núria és una bona persona que lluita contra aquest sistema profundament injust, tot seguit s’ha llegit el manifest de la concentració.

En aquell moment la gent ha decidit anar en manifestació cap a la subdelegació del govern espanyol situada en el carrer Jaume I ja que hi havia molta gent. Un cop allà, han continuat els crits exigint la seva llibertat, contra la llei antiterrorista, els mossos d’esquadra i els seus muntatges. L’acció ha acabat més enllà de les vuit convocant per una gran manifestació el dissabte a les cinc de la tarda a la mateixa subdelegació de govern.
Recordem que la Núria passarà demà a les 11 del matí a disposició judicial de l’Audiència Nacional de Madrid.

Lliures totes, llibertat Núria!
Prou repressió al moviment llibertari!!!

Font: Indymedia Barcelona

Difon el B Llibertari i el pèsol negre:
 • Print
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • email
 • LaTafanera
 • Live
 • Meneame
 • MySpace
 • PDF
 • RSS
 • del.icio.us