Surt l’Agenda Llibertària 2013

Publicat el 05 desembre 2012

Ja tenim l’Agenda Llibertària 2013. Un any més i van vint-i-quatre!

Com altres anys, l’agenda és multilingüe i inclou el calendari menstrual, el calendari per programar-te les setmanes, el calendari 2013-2014, l’horari, el calendari del pagès, i clar el directori actualitzat de col·lectius anarquistes d’arreu, mantenim les pàgines per apuntar telèfons i augmentem les pàgines en blanc per prendre notes.

Enguany tornem a posar a cada mes una il·lustració i dos textos d’un autor (la biografia i l’aportació de la persona en qüestió a l’àmbit antiautoritari).

El preu final de venda al «públic», és a dir, a les persones individuals —siguin militants o no— és de 9 €; així la venem nosaltres, independentment de la quantitat d’agendes demanades. Tot el benefici va destinat a l’autogestió del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs, un dels nostres projectes polítics.

Però els col·lectius o distribuïdores que al seu torn venen l’agenda a persones individuals, tenen un 30% de descompte, és a dir, ens paguen 6´30€ per agenda, també independentment de la quantitat d’agendes demanades. Entenem que aquest 30% de benefici que guanyen les distribuïdores, es destinarà a un altre projecte autogestionari i col·lectiu.

En definitiva, el què busquem és que els beneficis de l’agenda vagin sempre destinats a l’autofinançament dels projectes polítics, ja sigui el nostre o el de les persones que la compren per vendre-la; a la vegada, intentem evitar que, amb l’excusa política, es financiïn butxaques privades.

No podeu deixar de comprar-la, és la millor agenda del 2013!

Finalment, recordeu que per qualsevol consulta o comanda podeu fer-la enviant un correu a: agenda@berguedallibertari.org.

Moltes gràcies, salut i fins aviat!

Agenda Llibertària
Ateneu Columna Terra i Llibertat
Centre d’Estudis Josep Ester Borràs
Carrer del Balç número 4
Apartat de correus número 16
08600 BERGA (Barcelona)
Tel. 938 216 747
agenda@berguedallibertari.org
www.bllibertari.org


1 Response to Surt l’Agenda Llibertària 2013

  • Anna ha dit:

    Jo en vull una! Quan ens veiem?

  • Darrers textos publicats

    Temàtiques

    Alt Llobregat anarcosindicalisme anarquisme Berga Berguedà CGT civisme control social CUP denúncia eleccions entrevista festes alternatives gènere història independentisme Isanta laboral llibres manipulació maquis Maximum Clatellot Memòria mossos mossos d'esquadra moviment obrer municipalisme nacionalisme noms dels carrers obediència organització anarquista patum Patum 2005 pensament únic periodistes política institucional presos pèsol negre Radio Korneta repressió retallades rotllo territori viatges violència

    Administració

    rebequeries està fet amb WordPress amb el tema SubtleFlux.

    Copyright © rebequeries